Boekhouding

Je boekhouding is de fundering waarop je bedrijfsvoering is gebouwd. Dankzij een doorgedreven digitalisering en jouw persoonlijke Bofisc-dossierbeheerder zorgen we voor een optimale informatieflow.

BOFISC SFEERKANTOOR 026

De basis van je bedrijfsvoering

De basis van je bedrijfsvoering

Bij Bofisc begrijpen we perfect dat de boekhouding voor veel ondernemers en zelfstandigen niet meteen de favoriete bezigheid is. Nochtans is een nauwkeurig bijgehouden boekhouding het fundament waarop jij je bedrijf kan uitbouwen. Dankzij een doorgedreven automatisatie en de proactieve aanpak van je dossierbeheerder, geniet je op elk moment van een helder inzicht op je financiële situatie. Zo kan jij onderbouwde beslissingen nemen.

People

Digitaal en mensentaal

Behalve een wettelijke verplichting is je boekhouding dus ook een waardevol instrument voor je bedrijfsvoering. Jouw boekhouder-dossierbeheerder volgt je administratie en facturen van nabij en proactief op, zowel op papier als in de cloud. Want bij Bofisc zetten we maximaal in op de digitalisering voor de uitwisseling en het doorsturen van documenten, facturen, btw-bonnetjes, enz. Zo verkleinen we het risico op verloren documenten en kan jij je focussen op jouw zaak.

Ben je nu pas toe aan je eerste, aarzelende stapjes in de digitalisering van jouw administratie? Geen nood, je dossierbeheerder begeleidt je stap voor stap. We reiken je gebruiksvriendelijke tools aan om een automatische flow te bereiken en zo samen tot een maximale efficiëntiewinst te komen. Dankzij die digitale tools heb je ook permanent een up-to-date inzicht in je cijfers.

We maken er ook een punt van om voldoende tijd uit te trekken voor analyses en advies op maat. Met kennis van zaken en in een taal die jij begrijpt. Zo heb je alle tools in handen om succesvol te ondernemen.