Over ons

Nabijheid en professioneel advies

Bofisc biedt je de nabijheid en persoonlijke aanpak van een vaste dossierbeheerder, aangevuld met de expertise van onze fiscale en juridische specialisten binnen de groep.

Impakt 20230629 21

Wie is Bofisc?

Bofisc, dat zijn zeven accountancykantoren verspreid in West-Vlaanderen die kunnen rekenen op de expertise en het deskundig advies van Bofisc Tax & Legal. We gaan resoluut voor een persoonlijke aanpak, dicht bij jou en je zaak. We zijn jouw centrale aanspreekpunt voor al je vragen op het vlak van boekhouding, fiscaliteit en andere bedrijfseconomische en juridische zaken. In elk kantoor en bij elke dossierbeheerder kan je vertrouwen op de typische Bofisc manier van werken: proactief en persoonlijk met advies op jouw maat.

We gaan voor een volledige administratieve, boekhoudkundige en fiscale ontzorging zodat jij als bedrijfsleider kan focussen op wat écht belangrijk is: succesvol ondernemen.

Van bij de start van je onderneming tot de eventuele overdracht of overname, kan je rekenen op onze kennis en expertise. Met de vinger aan de pols volgt elke Bofisc-fiscalist en accountant jaarlijks meerdere interne bijscholingen en externe opleidingen.

Bofisc in vogelvlucht

Van bij het ontstaan in 2006 lag de nadruk op service en persoonlijk advies. Vrij snel werden de eerste medewerkers aangeworven in het kantoor in Beveren, later Ardooie. Door de jaren heen werd op een organische manier een samenwerking aangegaan met gelijkgestemde accountants en fiscalisten uit Roeselare, Ieper, Torhout, Brugge, Zwevegem en Tielt. 

De nood aan juridische expertise leidde in 2013 tot de oprichting van Advision, het huidige Bofisc Tax & Legal. De specialisten van Tax & Legal delen hun kennis en expertise met alle Bofisc-kantoren en met klanten uit hun eigen portfolio. Vandaag telt Bofisc meer dan 100 medewerkers, een gezonde mix van ervaring en jeugd, een brede waaier aan profielen met een grondige kennis van heel diverse bedrijfssectoren en alle domeinen van het accountancy vak.

  • 0 kantoren
  • 0 leuke collega's
  • 0 gemiddelde leeftijd
  • 0 tevreden klanten
84 A0609 lores

Ben jij een bofkont?
Vervoeg het bofisc team!

Bekijk vacatures