Carrière bij Bofisc

Bij Bofisc krijg je alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Stap voor stap begeleiden we je in je loopbaan en maken we van jou een échte ondernemerscoach.

Impakt 20231026 29

Ook jouw groei telt bij Bofisc

Ondernemers en zelfstandigen helpen groeien, dat is onze missie. Daarvoor rekenen we ook op jou. We investeren in je persoonlijke en professionele groei en bieden je de kansen om jezelf te vervolmaken of te specialiseren. Interne en externe opleidingen, intensieve coaching van je collega’s en je eigen goesting om bij te leren zorgen ervoor dat je je vleugels kan uitslaan.

Dat doe je binnen een team van ervaren collega’s en jonge wolven én met de ondersteuning van onze juridische en fiscale specialisten. Je komt terecht in de hechte, familiale groep van je kantoor – met ook mogelijkheid tot telewerk – en kan rekenen op de ondersteunende diensten van de groep. We houden van direct en hartelijk contact met onze klanten en trekken die lijn door naar onze collega’s. Geen strakke hiërarchische lijnen, geen onnodig lange beslissingsprocedures, maar de mouwen opstropen en er vol voor gaan. Dat is werken bij Bofisc.

Work hard, play hard… zeggen ze allemaal, maar bij Bofisc maken we het dag na dag waar. We zetten ons 100% in voor onze klanten en steken een tandje bij als het moet. Daarnaast maken we ruimschoots tijd voor ontspanning en teambuilding. Sportief en uitdagend of gewoon chill en ontspannend, met een hapje en/of drankje achteraf.

O ja, voor je je kandidaat stelt, misschien nog even dit: de kans is groot dat je hier blijft plakken. Wist je bijvoorbeeld dat de allereerste twee medewerkers vandaag nog steeds bij Bofisc werken? En dat één van onze bestuurders ooit startte als stagiair? Dat kan alleen in een omgeving waar je talenten naar waarde worden geschat, waar je je kwaliteiten kan ontplooien en waar je volop groeikansen mag en kan grijpen.

Het Bofisc selectieproces

 • Solliciteer

  Solliciteer via de vacatures hierboven.

 • Kennismaking

  Matcht je profiel met onze vacature? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

 • Selectiegesprek

  In een volgende fase mag je op gesprek in het Bofisc-kantoor dat jou als collega zou verwelkomen.

 • Loonsvoorstel

  Je kon ons helemaal overtuigen met je passie en goesting? Dan ontvang je een loonvoorstel op maat en kan de samenwerking beginnen.

Impakt 20230914 148

Spontaan
solliciteren

Heb je het al helemaal warm gekregen van alles hierboven? Solliciteer meteen!