Internationaal

Kent je ondernemingszin geen grenzen? Onze Bofisc-experts die gespecialiseerd zijn in internationale fiscaliteit staan je bij met raad en daad. Zodat ook jouw internationale ambities optimaal renderen.

Internationaal

Opportuniteiten & optimalisatie

Ondernemen zonder grenzen

Richt je je ondernemersblik ook voorbij de landsgrenzen? Zo’n ondernemingszin kunnen we alleen maar toejuichen! Maar zelfs als je oorspronkelijke ambities zeer lokaal waren, kan je heel snel in een internationale context terechtkomen. Bijvoorbeeld met een vastgoedinvestering in Nederland, een samenwerking in het Groothertogdom Luxemburg of de opening van een vestiging in Frankrijk. Binnen de Bofisc-groep hebben we de nodige expertise om je hierin te begeleiden.

Zodra je activiteiten uitbouwt of een (vastgoed)investering doet in het buitenland, ben je onderworpen aan bijzondere fiscale en/of boekhoudkundige regels. Dat zorgt niet alleen voor uitdagingen , maar biedt ook opportuniteiten op het vlak optimalisatie.

Onze afdeling Bofisc Tax & Legal beschikt over de nodige expertise en een uitgebreid partnernetwerk in heel Europa en erbuiten waarmee we samenwerken over de landsgrenzen heen. Dankzij hun grondige kennis van de plaatselijke wetgeving kunnen zij samen met jou de juiste optimalisatiestrategie uitwerken, rekening houdend met alle juridische regels.