Tax

Bofisc ontzorgt je maximaal door jouw verplichte aangiftes in handen te nemen. Daarnaast kan je rekenen op fiscaal advies op maat voor een optimaal resultaat, rekening houdend met jouw onderneming, persoonlijke situatie en professionele ambities.

BOFISC SFEERKANTOOR 027

Vinger aan de pols

Van aangifte tot advies

Ook op fiscaal vlak zijn er heel wat wettelijke verplichtingen te vervullen voor bedrijven en zelfstandigen. Wij nemen die graag van je over en begeleiden je ook tijdens fiscale controles. Maar als ondernemer wil je natuurlijk ook de vruchten plukken van je werk. Als fiscaal adviseur ontwikkelen we een strategie op maat van je onderneming, je zakelijke ambities en je persoonlijke situatie. Samen gaan we voor een optimaal fiscaal resultaat.

Bofisc regelt voor jou alle mogelijke fiscale aangiftes, van de aangifte in de personenbelasting tot de aangifte in de vennootschapsbelasting. Goed om weten: die aangiftes zijn eigenlijk het sluitstuk van onze fiscale dienstverlening. Want voor we tot de aangifte overgaan, analyseren we jouw situatie en ambities om de juiste fiscale strategie en optimalisatie uit te werken. Daarbij houden we de vinger aan de pols van de steeds veranderende fiscale wet- en regelgeving. Zo kan jij tijdig de juiste beslissingen nemen.