Investeren

Ondernemen is constant afwegen: waar wil je naartoe en welke investeringen in personeel, materieel of gebouwen kunnen je hierbij helpen? Bofisc adviseert je voor alle aspecten uit je bedrijfsvoering die een financiële impact hebben.

BOFISC SFEERKANTOOR 014

Klankbord en sparringpartner

Een onbevangen, frisse blik

Een ondernemer rust nooit op zijn lauweren. Want ondernemen, dat is elke dag opnieuw nadenken over waar je met je bedrijf naartoe wil, inspelen op nieuwe kansen en je wapenen tegen nieuwe uitdagingen. Uitbreiden, groeien, diversifiëren, nieuwe markten verkennen, optimaliseren, een fusie aangaan, een afdeling afstoten, extra mensen aanwerven, investeren in een nieuw machinepark… wat je bedrijfsplannen ook zijn, onze ervaren bedrijfsadviseurs zijn de kritische spiegels voor jouw bedrijf. Onbevangen werpen ze een frisse blik op jouw onderneming en bedrijfsprocessen met de bedoeling jouw bedrijf nog sterker te maken.

Working team laptop 002

Klankbord en sparringpartner

Bij Bofisc weten we wat ondernemers wakker houdt en met welke vragen ze zitten. Omdat diezelfde ondernemingszin in ons DNA zit. Onze senior adviseurs zijn stuk voor stuk ervaren ondernemers die vanuit een helikopterperspectief naar jouw bedrijf kijken en alle aspecten van je bedrijfsvoering onder de loep nemen. Ze zijn jouw klankbord, jouw mini-raad van advies, jouw vertrouwenspersoon en sparringpartner. Zo weet je dat je er niet alleen voor staat als je belangrijke beslissingen moet nemen die een financiële impact (kunnen) hebben op jouw bedrijf. Van investering tot (her)structurering en alles ertussenin.