Startersadvies

Jij hebt een idee, een visie en de goesting om te ondernemen? En je wil weten of je plan haalbaar en rendabel is? Bofisc begeleidt je voor, tijdens en na de opstart van je ondernemersdroom.

Job s Evq Hn Uj MZ Oc I Hx

Expertise in diverse sectoren

Samen gaan we voor jouw droom

Je eigen bedrijf oprichten of als zelfstandige starten is een grote stap. Daar komt heel wat bij kijken. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Jouw Bofisc-adviseur begeleidt je stap voor stap, van voor de oprichting van je zaak met een haalbaarheidsstudie en het opstellen van een businessplan tot de uitbouw van jouw bedrijf. Met praktische antwoorden, strategisch advies en kennis van zaken creëren we de ideale omstandigheden om van jouw ondernemersdroom een succesverhaal te maken.

De start van je ondernemersdroom begint met een grondige analyse. Wat is je plan, waar wil je naartoe, waar wil je ondernemen, hoe ziet de markt eruit, wie zijn je concurrenten, wat zijn je opportuniteiten… een hele reeks vragen waar we samen doorgaan zodat je beslagen op het ijs komt. Je vaste Bofisc-vertrouwenspersoon wordt jouw persoonlijke ondernemerscoach die je doorheen het kluwen van het ondernemerschap loodst.

We wijzen je niet alleen op de algemene vereisten en verplichtingen die bij een eigen zaak komen kijken, dankzij het schaalvoordeel van onze groep beschikken we ook over heel wat sectorspecifieke kennis uit diverse sectoren: bouw, vrije beroepen, managementvennootschappen, de medische wereld… Zo kan jij je zaak starten met een pak onderbouwde voorkennis.

Ben je zelfstandige in bijberoep maar heb je de ambitie om ook je zelfstandige activiteit uit te bouwen tot een bloeiende zaak? We schrijven graag samen met jou je groeiverhaal.