Bofisc investeert in de toekomst!

Xavier Pattyn Mireille Ghekiere

Bofisc bestaat dit jaar 15 jaar en zet zijn ambitie kracht bij met de intrede van 2 nieuwe vennoten. Vanaf april komen zowel Mireille Ghekiere als Xavier Pattyn de Bofisc-familie versterken. Na de integratie bestaat onze familie uit een 80-tal medewerkers en zijn we actief vanuit 6 kantoren in West-Vlaanderen.
 

Mireille Ghekiere startte ruim 10 jaar geleden met de uitbouw van het kantoor AMG Accountancy Mireille Ghekiere. Haar gedreven team van dossierbeheerders streeft steeds naar een persoonlijke aanpak waarbij de klant centraal staat. Met een blik op de toekomst wordt veel belang gehecht aan automatiseren & digitaliseren. Op die manier kan meer dan ooit de focus gelegd worden op advies & begeleiding voor u als ondernemer. De tomeloze inzet van Mireille en haar team zorgt ervoor dat kantoor AMG een gekende naam is bij de zelfstandigen en KMO’s in de regio Zwevegem-Kortrijk. Mireille zal met veel enthousiasme Bofisc Zwevegem AMG verder uitbouwen vanuit haar vertrouwde stek in Zwevegem.

 

Xavier Pattyn zal de Tax & Legal-afdeling binnen Bofisc aansturen. Met 26 jaar ervaring in zowel binnen-als buitenland heeft Xavier heel praktijkgerichte nichekennis opgebouwd inzake nationale en internationale fiscaliteit en sociale zekerheid. Na een loopbaan van bijna 20 jaar binnen de internationale fiscale consultancy-wereld, startte Xavier in 2013 zijn eigen fiscale praktijk met focus op cross-border werkende kaderleden, optimalisatie van verloningspakketten, begeleiding van verzelfstandigingen en advisering inzake implementatie van managementvennootschappen. Zijn persoonlijke aanpak en volledige dienstverlening van advies tot uitvoering maakt dat zowel particulieren als professionele klanten graag gebruik maken van zijn diensten.

 

Voor Bofisc betekent dit een mooie aanvulling op het bestaande kantorennet en met Mireille en Xavier aan boord zijn we nog beter gewapend om de uitdagingen binnen de accountancy & tax-wereld aan te gaan. De focus van ieder Bofisc kantoor blijft nog steeds dezelfde, we willen de vertrouwenspersoon zijn van elke klant, van particulier tot ondernemer. Dit met nadruk op onze 4 pijlers: persoonlijkheid, kwaliteit, flexibiliteit en efficiëntie.